Un petrolier georgian refuză să alimenteze o navă rusească. Dialog savuros: «Aţi rămas fără combustibil? Vâsliţi! Glorie Ucrainei!»

Înregistrarea cu un ofițer georgian care refuză alimentarea unui vapor cu echipaj rus a devenit virală, datorită schimbului de replici ironic dintre cele două echipaje.

Invazia trupelor rusești în Ucraina a generat revoltă la nivel mondial, iar populația statelor aliate sau vecine caută să vină în ajutorul cetățenilor ucrainieni.

O astfel de situație a avut loc și în momentul în care un vapor cu echipaj rusesc a solicitat ofițerului unei nave georgiene alimentarea cu combustibil.

Vasul ruses a rămas fără combustibil în largl mării așa că echipajul a cerut ajutor navelor din zonă. Din păcate marinarii ruși nu au avut prea mult noroc, iar acest fapt a fost evident mai ales atunci când au contactat echipajul unei nave georgiene.

Secundul și ofițerul navei georgiene au interceptat apelul de ajutor al vasului, însă în momentul în care au aflat că au de-a face cu ruși, au refuzat categoric să-i ajute și chiar le-au adresat câteva ironii acide.

Clipul a devenit viral și demonstrează faptul că statele din afara Ucrainei sunt unite în susținerea teritoriului atacate de armatele lui Putin, notează Adevarul.ro.

„Secund navă georgiană: Păreţi că sunteţi ruşi. Sunteţi din Rusia?

Marinar rus: Da, suntem din Rusia, echipaj rusesc.

Secund navă georgianăÎnţeleg, echipaj din Rusia. Păi, băieţi, refuzăm să vă adăpostim şi refuzăm să vă alimentăm cu combustibil!

Marinar rusCu cine stau de vorbă? Secund navă georgiană: Cu secundul căpitanului, din Georgia. Nu vă aprovizionăm cu combustibil.

Navă rusă… (înjurătură).

Comandant georgian: (înjurătură) …de ocupanţi.

Marinar rus: Hai să nu implicăm politica în asta. Am rămas fără combustibil!

Secund navă georgianăEi bine, dacă nu mai aveţi combustibil, atunci vâsliţi!

Comandant georgian(înjurătură)…

Secund navă georgiană: Glorie eroilor! Glorie Ucrainei!”

sursa: click.ro