“Târg Handmade de Paște” pe 20 aprilie, în fața Casei de Cultură

D.G.A.S.P.C. Bacău organizează pe 20 aprilie 2022, “TÂRGUL HANDMADE DE PAȘTE ”  începând cu orele 11,00  în Piațeta Tricolorului Bacău ( în fata Casei de Cultură ).          

Evenimentul în sine este o expoziție inedită unde fiecare participant își prezintă produsele de manufactură specifice sărbătorii Paștelui, produse confecționate de-a lungul anului de către diverși beneficiari ai serviciilor sociale oferite de către instituții publice sau ONG-uri, al cărui punct culminant va fi marcat ca de obicei de o surpriză inedită.

Expoziția își propune să motiveze și să stimuleze creativitatea persoanelor ocrotite în centrele rezidențiale, prin valorizarea produselor activității de terapie ocupațională, precum și pentru a informa, a conștientiza opinia publică și societatea civilă asupra problematicii persoanei cu dizabilități, integrării acesteia în comunitate cât și cooptarea, motivarea pe viitor a comunitatii locale în a se implica, în diverse activități, proiecte de voluntariat referitoare la specificul acestei categorii sociale.