Smiley debutează în rolul principal în filmul: „Odată pentru totdeauna”, care va fi lansat în cinematografe pe 25 Februarie 2022

25 februarie 2022 – Îndrăgitul artist și interpret, Smiley, joacă rolul principal în producția de lungmetraj „Odată pentru totdeauna”, o comedie cu accente dramatice.

De-a lungul filmului, încercarea lui Alex de a scăpa de depresie este împiedicată de diferite evenimente tragi-comice, însă descoperă adevăratul sens al vieții și că familia, iertarea și dragostea sunt leacul pentru orice.

Este ceva total inedit pentru mine. A fost o provocare pentru care am avut multe dubii și nu știam dacă să o accept. Eu nu mă simțeam pregătit pentru că nu aveam niciun training. Mi-am zis să mă las pe mâinile regizorului, că mă va ghida, știam că Iura are un talent să explice și să-ți inducă stările personajului.”, povestește Smiley.

Din distribuția filmului mai fac parte Augustin Viziru, Cosmin Natanticu, Gina Pistol, dar și Mihnea Luncașu, fiul regizorului.  „Odată pentru totdeauna” este unul dintre cele mai așteptate filme din România în 2022 și va fi distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din toată țara, începând cu 25 februarie 2022.

sursa: bravonet.ro