Simona Halep – prima imagine cu partenerul de la Academia Mourtatoglou

Simona Halep (30 de ani, locul 22 WTA) a efectuat astăzi primul antrenament la Dubai, unde va participa la Duty Free Tennis Championships, turneu programat între 14 și 19 februarie.

Simona a mers fără antrenor la competițiile de la Dubai și Doha. La antrenamentul susținut astăzi a avut alături 3 persoane, preparatorul fizic Theo Cercel, fizioterapeutul Alex Tănase și pe Arnaud Restifo, sparring partner-ul adus de la Academia Mouratoglou.

Cine este noul partener de antrenament al Simonei Halep?

Arnaud Restifo (25 de ani) a fost partenerul de antrenament al mai mult nume mari din tenisul mondial, precum Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Stefanos Tsitsipas sau Novak Djokovic. Francezul, fost număr 1517 ATP, este licențiat în științe sociale și în management sportiv.

„Nu am căutat antrenor, am un sparring partner de la Academia Mouratoglou. O să vină cu mine la turneele aceastea, să ne cunoaștem, apoi o să văd ce am de făcut. La finalul lui 2013 și începutul lui 2014 am mai fost în această situație (n.r. – fără antrenor) și a fost ok.

Acum am mai multă experiență decât atunci, cred că o să-mi fie bine. Vreau să văd cum termin aceste două turnee, mă întorc acasă, apoi plănuiesc să merg acolo, la Academie. Nu am mers niciodată și îmi doresc asta. Vreau să «investesc» în dezvoltarea pe care mi-o doresc în acest an.”
– Simona Halep

sursa: Gazeta Sporturilor