Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Bacău la lucru în Vrancea

Doi bărbați, bănuiți de furt calificat, au fost reținuți de Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Bacău în urma unor percheziţii domiciliare efectuate în județul Vrancea

La data de 2 martie, sub supravegherea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, poliţiştii de investigaţii criminale din Bacău, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea și luptători pentru acţiuni speciale, au pus în executare 5 mandate de percheziţie domiciliară, pe raza județului Vrancea.

Cu  ocazia percheziţiilor efectuate, polițiștii au identificat şi ridicat suma de 7.450 de lei și 49.250 euro, dar și mai multe bunuri achiziționate de suspecți din banii sustrași, respectiv, un televizor, o mașină de spălat vase, un aragaz, ceas de mână, scule electrice, o motocoasă.9.250 euro.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada 08 ianuarie – 20 februarie a.c., doi bărbaţi, cu vârsta 51 şi 21 de ani, din oraşul Mărăşeşti, jud. Vrancea, ar fi pătruns, fără drept, într-un imobil de pe raza comunei Bârsănești, de unde ar fi sustras suma de 80.000 Euro.

În baza probatoriului administrat, faţă de cei doi bărbaţi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Activităţile au beneficiat de suportul Brigăzii Operaţiuni Speciale şi Unitatea Teritorială de Analiză a Informaţiilor Bacău.