Politica de confidentialitate

Politica de confidenȚialitate a datelor cu caracter personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, infoBacau.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

infoBacau.ro garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către noi pentru a trimite utilizatorului informații (postări) actuale, diverse oferte speciale numai cu acordul clientului. Utilizatorii infoBacau.ro pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Pentru orice asemenea cerere, utilizatorul poate trimite email la adresa: contact@infobacau.ro
Website-ul online www. infobacau.ro isi ia angajamentul de a proteja informațiile personale pe care ni le furnizezi, astfel se obligă să nu facă publice bazele de date conținând informații referitoare la datele tale personale, să nu furnizeze adresa de email, numărul de telefon unor terțe persoane, etc.