Pierdut pe traseul Campionatului Național Individual al României la Hard Enduro

Astăzi, în jurul orei 17: 00, în urma unui apel 112, forțele de ordine au fost anunțate că un concurent de la Campionatul Național Individual al României la Hard Enduro nu a trecut prin toate punctele de control aflate pe traseul competițional, cel mai probabil rătăcindu-se.
Imediat, au fost constituite echipe de căutare-salvare formate din jandarmi, pompieri, salvamontiști și reprezentanții din partea organizatorilor.
În jurul orei 17: 45, persoana căutată a ajuns în zonă cu semnal, reușind să transmită câteva indicii despre locul unde se află.
În scurt timp, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, care cunoștea zona după indicațiile oferite de către persoana rătăcită, s-a deplasat către zona podul Ciobănuș, unde l-au găsit pe concurent.
Concurentul, un bărbat de 44 de ani din Cluj-Napoca, le-a spus jandarmilor că s-a rătăcit pe fondul oboselii, nerușind să treacă un obstacol de pe traseu.
Acesta le-a mulțumit jandarmilor pentru efortul și sprijinul oferit, iar jandarmii s-au bucurat că el este bine și l-au condus către zona de concurs.