Parfumuri contrafăcute confiscate de jandarmi la Zilele comunei Hemeiuș

Parfumuri contrafăcute confiscate de jandarmi

În această după-amiază, jandarmii care asigură ordinea și siguranța publică la Zilele comunei Hemeiuș au observat un tânăr în vârstă de 32 de ani, ce încerca să vândă participanților 20 sticluțe cu ceea ce spunea el că ar conține parfumuri ale unor mărci consacrate.
Recomandăm amatorilor de chilipiruri să nu se lase atrași de prețul redus fără să ia în calcul că la acesta se poate adăuga și contravaloarea unei vizite la un medic dermatolog.
Jandarmii i-au întocmit vânzătorului neautorizat actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marca identică sau similară cu o marca înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul marcii înregistrate, iar ,,parfumurile” au fost ridicate în vederea confiscării.
Jandarmii băcăuani se asigură că manifestarea cultural-artistică se desfășoară fără incidente, având în atenție și combaterea/traficul de substanțe interzise.
În cazul în care observați comiterea unor astfel de fapte, vă rugăm să vă adresați celei mai apropiate patrule de ordine publică, pentru aplicarea măsurile legale ce se impun.