Motiv de scandal în Consiliul Local: Primăria Bacău vrea să dea 18.000 de lei pentru…promovarea online a manifestărilor de Ziua Copilului

O hotărâre privind derularea unor serii de manifestări care să marcheze Ziua Copilului nu a fost adoptată, marți, în ședința Consiliului Local Bacău.

Ca atare, primarul Lucian – Daniel Stanciu – Viziteu a început să-și descarce nemulțumirea pe consilierii care nu au fost de acord cu acest proiect, acuzându-i ca „au spus nu bucuriei copiilor de 1 Iunie”.

Argumentele consilierilor care s-au pus contra sunt: suma nejustificat de mare propusă în buget pentru promovarea online a manifestărilor (18.000 de lei), absența reprezentanților părții asociate (Palatul Copiilor) de la ședință, lipsa explicațiilor din partea aparatului de specialitate etc.

Dorin Chirilescu, Cristian Ghinghes, Cristinel Manolache, Dumitru Stângaciu, Gigi Candet, Raluca Dinu, Șova Gațu Laur, Chiciu Laurențiu, Romica Botoi și Dan Bitire nu au votat proiectul pentru evenimentele de Ziua Copilului, propus astăzi în Consiliul Local.