Femeie găsită moartă într-o fântână, după ce familia o dăduse dispărută acum câteva zile

O femeie în vârstă de 71 de ani din judeţul Bacău a fost găsită moartă, duminică, 30 aprilie, într-o fântână. Trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei decesului.

Bătrâna în vârstă de 71 de ani din localitatea băcăuană Prăjeşti a fost văzută ultima dată pe 27 aprilie.

Familia a anunţat dispariţia acesteia la Poliţie şi sâmbătă, 29 aprilie, rudele şi-au dat acordul pentru ca fotografia şi semnalmentele femeii să fie făcute publice, pentru ca cei care o văd să poată sesiza Poliţia.

Duminică, 30 aprilie, mai multe echipe de poliţişti, jandarmi, dar şi voluntari, au scotocit zona din apropierea domiciliului bătrânei, iar în cele din urmă cadavrul acesteia a fost găsit într-o fântână.

Trupul neînsufleţit a fost adus la suprafaţă de către echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi dus la Serviciul de Medicină Legală unde, în urma autopsiei, va fi stabilită cauza morţii.

„Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

Moartea misterioasă a unui copil dat dispărut

Un alt deces a cărui cauză nu a fost încă elucidată de anchetatori a avut acum o săptămână în Dâmbovița. Un băiat, în vârstă de 14 ani, a fost găsit mort. Copilul fusese dat dispărut, iar la scurt timp a fost găsit fără viață într-un lac din apropierea unei balastiere.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a anunțat că oamenii legii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au fost sesizaţi, luni, de către o femeie cu privire la faptul că fiul acesteia, în vârstă de 14 ani, din satul Merii, a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni.

„În urma sesizării, au fost alcătuite echipe de căutare formate din poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari. Din nefericire, copilul a fost găsit decedat într-un lac din zona unei balastiere”, a precizat IPJ Dâmboviţa. Poliţiştii au deschis un dosar de moarte suspectă pentru a stabili împrejurările în care băiatul a decedat.

 

 

Sursa: adevarul.ro