Consiliul Județean acordă stimulente financiare personalului administrativ de la Spitalul Județean de Urgență Bacău

Începând de luna aceasta, personalul administrativ, care asigură funcționarea Spitalului Județean de Urgență Bacău, va beneficia de stimulente financiare lunare, în limita a 25 % din diferența dintre salariul de bază prevăzut de Legea- cadru nr. 153/2017 pentru anul 2022 și luna decembrie 2021.

Consiliul Județean a alocat diferența necesară pentru acordarea acestor stimulente din Bugetul de venituri și cheltuieli aprobat pentru anul 2022.

“Consider că este un act necesar și reparatoriu menit să stimuleze activitatea celor aprox. 200 angajați – personal administrativ – din cadrul SJU Bacău. Astfel, într-un mod echitabil, am eliminat o discrepanță între aceste categorii profesionale (infirmieri, îngrijitori, statisticieni, brancardieri) și aparatul administrativ”a declarat Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea.

“Angajații din aparatul administrativ și personalul de deservire sunt cei care nu se văd în prim-plan dar, buna funcționare a spitalului și serviciile oferite, depind de aceștia”.