Cine este Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin. A fost gimnastă

Cine este Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin?

De mai bine de zece ani, numele lui Vladimir Putin este legat de cel al Alinei Kabaeva. Deși niciodată nu și-au confirmat relația, de multe ori s-a scris în presă că ea este mama gemenilor președintelui rus.

Despre presupusa relație dintre Vladimir Putin și Alina Kabaeva a curs multă cerneală în presa internațională, însă și la ora actuală este un mister dacă faimoasă gimnastă de origine rusă îi este soție, așa cum s-a speculat, sau măcar iubită președintelui rus. Alina a fost întotdeauna extrem de discretă în privința vieții personale, iar poveștile despre ea și Putin au rămas mereu la nivel de zvon.

Cine este Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin

Alina Kabaeva, medaliată olimpică, este considerată de cel puțin un deceniu a fi iubita sau soția lui Vladimir Putin, dar și mama gemenilor săi. Născută pe 12 mai 1983, în Uzbekistan, pe atunci parte a Uniunii Sovietice, Kabaeva a crescut într-o familie de sportivi. Tatăl ei, Marat Kabaev, a fost jucător profesionist de fotbal. La vârsta de 3 ani, Alina s-a apucat de sport, iar în adolescență era deja o stea a gimnasticii ritmice. A câștigat aurul în 2004, la Atena, și bronzul în 2000, la Sydney. Alina Kabaeva este una dintre cele mai titrate gimnaste ruse, cu două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatele Mondiale și 21 de medalii la Campionatele Europene.

După ce s-a retras din gimnastică, Alina Kabaeva a început o carieră în politică, ea fiind și media manager. A fost membru al Parlamentului rus între 2007 și 2014, reprezentând partidul Rusia Unită.

În septembrie 2014, a acceptat postul de președinte al National Media Group, cel mai mare conglomerat media.

Despre legătura dintre Alina Kabaeva (38) și Vladimir Putin (69) s-a scris pentru prima oară în anul 2008. președintele rus a divorțat de soția sa, Lyudmila, în 2013. Alina, poreclită „Prima amantă a Rusiei”, a negat că ar avea vreo legătură cu Putin, însă asta nu a oprit zvonurile că ar fi logodiți, căsătoriți și chiar că ar avea copii împreună.

Mai mult, în 2016, Kabaeva a apărut pentru prima oară în public purtând o verighetă, pe care părea că încearcă să o ascundă de camere. De atunci, a mai apărut în câteva ocazii purtând acel inel – chiar și într-un interviu în care a vorbit despre un presupus iubit – pe care cei mai mulți l-au considerat verighetă.

Câți copii au împreună Alina Kabaeva și Vladimir Putin?

S-a scris în presă de nenumărate ori și despre faptul că Alina Kabaeva i-ar fi dăruit lui Vladimir Putin copii. Primele zvonuri au apărut în 2017, când Alina a apărut la o competiție de gimnastică purtând o rochie roșie, largă, care părea să-i ascundă sarcina.

Cine este Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin?

Un reporter rus a scris atunci că perechea se logodise, dar vestea a fost negată și ziarul a fost închis de autoritățile de la Kremlin. Zvonurile că cei doi au mai mulți copii au izbucnit din nou după ce Kabaeva și Putin au fost pozați împreună, aceasta fiind obligată, într-un final, să nege că a născut. Președintele rus a fost mereu extrem de discret în privința vieții personale.

O sursă din Moscova declara pentru The Sun Putin este un bărbat extrem de discret.

„Își ascunde cele două fiice adulte sub identități false de ani de zile. Chiar și acum, când vorbește despre ele ocazional, nu le spune numele.

Dacă Alina i-a născut copiii, faptul că se ascunde ar putea fi unul dintre cel emai puternice indicii care atestă acest lucru. El este obsedat de securitatea familiei sale”.

Alina, total schimbată într-o apariție rară la TV

În august anul trecut, Alina Kabaeva și-a șocat fanii, în cadrul unei apariții televizate rare. Fosta gimnastă a acceptat să ofere un interviu pentru un post TV din Rusia. Kabaeva a comentat scandalul de la JO, după ce sportiva din Israel, Linoy Ashram, a cucerit medalia de aur la gimnastică ritmică la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în detrimentul rusoaicei Dina Averina (22 de ani), eveniment ce a cauzat un scandal de amploare.

Fanilor rusoaicei nu le-a scăpat aspectul extrem de diferit al presupusei iubite a lui Vladimir Putin. Mai slabă ca niciodată și îmbrăcată într-o rochie roșie, Alina și-a surprins fanii. Acestora nu le-a scăpat însă faptul că pe mâna fostei gimnaste se vedea iar, în toată splendoarea, verigheta…

Foto: Profimedia, Facebook
sursa: viva.ro