Chimcomplex Borzești majorează din luna iunie salariile cu 24,5%

Chimcomplex Borzești, cel mai mare combinat chimic producător de polioli din Europa de Est, anunță majorarea semnificativă a salariilor angajaților, cu începere din luna iunie.

Compania a aprobat cea mai mare creștere salarială de până acum, astfel că venitul mediu brut lunar (cu tichetele de masă incluse) crește de la 5.750 la 7.150 de lei (cu 24,5%).

Dacă sunt incluse în această medie și veniturile managerilor și primilor 30 de specialiști, salariul mediu pe companie crește de la 7.200 la 8.980 de lei.

În noul Contract Colectiv de Muncă (CCM), Chimcomplex a optat pentru prime, beneficii și bonificații cumulate în valoare de 4.220 lei/an/angajat. Salariații vor primi, în valoare cumulată de 2.000 de lei: tichete de vacanță și beneficii, la alegere, prin fondul de acțiuni social culturale (putând opta pentru asigurare medicală, cheltuieli de transport, etc.).

Anual fiecărui angajat, i se acordă prime nete/cadouri în valoare totală de 2.220 lei cu ocazia sărbătorilor și diferitelor evenimente din organizație.

De asemenea, compania continuă să ofere cadouri în bani pentru evenimente deosebite, cum ar fi zilele de 8 Martie sau 1 Iunie, când se acordă fiecărui angajat care are copii cu vârsta de până la 18 ani un cadou în bani în valoare de 150 de lei.

Totodată, compania a aprobat în avans creșterea valorică cu 50% a tichetelor de masă, de la 20 la 30 de lei/zi.