Gimnasta băcăuancă Shakira Elena Cantaragiu va beneficia de o bursă lunară de la Fundaţia Olimpică Română şi Allianz-Ţiriac Asigurări

30 de tineri sportivi cu rezultate excepționale vor beneficia de o bursă lunară de la Fundaţia Olimpică Română şi Allianz-Ţiriac Asigurări
Este vorba despre tineri care au rezultate excepționale dar nu au posibilități financiare pentru a-și susține performața la diferite sporturi: badmington, natație, gimnastică artistică, haltere, box, scrimă și altele. Ei vor beneficia de o bursă lunară în perioada aprilie 2022 – martie 2023.

Pe 2 mai va fi anunțată lista finale cu numele celor 30 de bursieri ai programului Bursele de Performanta Allianz – Tiriac 2022-2023.

Pe listă regăsim și numele Elenei Cantaragiu, gimnastică,

Shakira Elena Cantaragiu s-a nascut in satul Balaneasa, din comuna Livezi (judetul Bacau), in 2006. Ea a inceput gimnastica la Onesti, alaturi de sora ei mai mica, Ionela Izabela, cand a fost selectionata in programul “Tara, tara, vrem campioane!”. Apoi, in 2017, Shakira a fost transferata de la Onesti la CSS1 Constanta. Acum, ea face parte din lotul national de junioare de la Deva.